Giant Leap | Pepkor
5657
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-5657,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

PORTFOLIO

Pepkor

Category: Retail Chains

About

We created open, transparent spaces eliminating any cellular offices, where even the CEO sat in an open plan environment. Collaboration areas and semi-private project rooms with ample writing wall surfaces were used throughout the floors. The central canteen / coffee shop on ground floor was designed in such a way so that staff from all departments could use it at the same time.

“Our partnership with Giant Leap has from the outset, guided us, listened to our requirement and bought to the table designs that took our office to a completely different place. We embraced the philosophy of making offices a great place in which to work.”