Giant Leap | PPC
4832
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4832,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

PORTFOLIO

PPC

Category: Construction

Date

May 21, 2014

About

PPC appointed us to assist in the design and relocation of their offices to their new premises in Sandton.  Two existing office spaces needed to merge into one new larger functional workspace.  The PPC brand was a strong influence in the design, as well as the use of their concrete products in the walls and floors in various areas throughout the building. Central meeting hubs were important in the design, as they wanted areas on each floor where departments could collaborate. The canteen environment was also designed with this in mind. It was also important to them to create a new open plan work environment, encouraging staff interaction and collaboration.